Informatievideo

Warmte-als-een-Service uitgelegd

Uitdagende tijden vragen om slimmere oplossingen
Wat houdt het in?

Natuurlijk WaaS

Sinds een jaar is WeSpark bezig met de ontwikkeling van een nieuwe warmtedienst, Natuurlijk WaaS genaamd. Dit is een totaalconcept waarbij bewoners de keus hebben uit een viertal abonnementspakketten (hierna verder uitgelegd). Je kiest het pakket dat het beste past bij je. Bewoners hoeven niet zelf te investeren in verduurzaming van hun woning.

WeSpark ontzorgt bewoners door deze warmtedienst namens bewoners te financieren. Daarvoor vraagt WeSpark een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de warmtedienst. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het gekozen pakket. Daarnaast betalen bewoners natuurlijk nog wel apart voor hun ‘algemene’ elektriciteits- en gaskosten. Wij stimuleren bewoners wel om volledig over te gaan op een all-electric scenario, om daarmee volledig onafhankelijk te worden van gas. Dat betekent dat wij bewoners stimuleren om over te gaan op elektrisch koken via een inductieplaat.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze FAQ of de informatiebrochure.

WeSpark ontzorgt bewoners
Welke pakketten zijn er?

Abonnementspakketten

Afhankelijk van uw ambitieniveau en noodzaak tot verduurzaming, bieden wij de volgende abonnementspakketten aan. Wij wijzen erop dat als het huidige isolatieniveau van uw woning onder het niveau van Energielabel C zit, dat wij dringend adviseren wel uw woning (beter) te isoleren in combinatie met onze warmtedienst. Dit komt overeen met het pakket 'sustainable'.

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden?

Meld u dan nu vrijblijvend aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien u onderstaand formulier invult zullen wij u telefonisch of per e-mail benaderen om u meer te vertellen over de service.