** Aanmelden informatieavond onderaan deze pagina **

Informatievideo

Warmte-als-een-Service uitgelegd

WeSpark: empowering your business!
Uitdagende tijden vragen om slimmere oplossingen
Wat houdt het in?

Natuurlijk WaaS

Sinds een jaar is WeSpark bezig met de ontwikkeling van een nieuwe warmtedienst, Natuurlijk WaaS genaamd. Dit is een totaalconcept waarbij bewoners de keus hebben uit een viertal abonnementspakketten (hierna verder uitgelegd). Je kiest het pakket dat het beste past bij je. Bewoners hoeven niet zelf te investeren in verduurzaming van hun woning.

WeSpark ontzorgt bewoners door deze warmtedienst namens bewoners te financieren. Daarvoor vraagt WeSpark een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de warmtedienst. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het gekozen pakket. Daarnaast betalen bewoners natuurlijk nog wel apart voor hun ‘algemene’ elektriciteits- en gaskosten. Wij stimuleren bewoners wel om volledig over te gaan op een all-electric scenario, om daarmee volledig onafhankelijk te worden van gas. Dat betekent dat wij bewoners stimuleren om over te gaan op elektrisch koken via een inductieplaat.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze FAQ of de informatiebrochure.

WeSpark: empowering your business!
WeSpark ontzorgt bewoners
Welke pakketten zijn er?

Abonnementspakketten

Afhankelijk van uw ambitieniveau en noodzaak tot verduurzaming, bieden wij de volgende abonnementspakketten aan. Wij wijzen erop dat als het huidige isolatieniveau van uw woning onder het niveau van Energielabel C zit, dat wij dringend adviseren wel uw woning (beter) te isoleren in combinatie met onze warmtedienst. Dit komt overeen met het pakket 'sustainable'.

Aanmelden

Informatieavond in u eigen buurt

Wilt u weten wat de nieuwe warmtedienst inhoudt? En vooral wat het voor uw woning kan betekenen? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten. Vanaf 28 november organiseren wij elke dinsdag- en/of woensdagavond een ONLNE informatieavond.
Het programma zal starten om 19:30 en zal tot uiterlijk 21:00 duren. Deelname is gratis en u kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.