Aanmeldpagina EARN-E pilot

Meld je nu aan voor het proefproject en ontvang de EARN-E gratis. Bovendien maak je kans op het winnen van BERT (Best Energy Reduction Troffee). Het enige wat we vragen van je is deel te nemen in dit proefproject tot en met eind november 2021.

Om mee te doen aan de pilot hoef je geen klant te zijn van WeSpark. Het enige dat je nodig hebt is een slimme meter. En het belangrijk en leuk vinden om minder energie te gebruiken. Je zult zien dat je door het inzicht flink kunt besparen, zonder comfort te verliezen.

Hoe zit het met privacy?
De EARN-E verstuurt alleen de gegevens van jouw slimme meter beveiligd door naar de app als jij daar toestemming voor gegeven hebt. Voor analysedoeleinden worden je gegevens geanonimiseerd opgeslagen, en zijn dus niet te herleiden naar jou als gebruiker. Daarnaast zullen de energiegegevens van de 200 (geanonimiseerde) deelnemende huishoudens meegenomen worden in een onderzoek door studenten naar energy community’s en de inzet van eenvoudige energietools zoals de EARN-E. 

Na aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact op en ontvang je van ons de EARN-E.  

Voor vragen over de EARN-E verwijzen we je graag naar: earn-e.com/faq
Voor vragen over Wespark verwijzen we je graag naar onze FAQ.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op via  ledenservice@wespark.nl onder vermelding van EARN-E pilot.

Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen met de pilot. Wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.