Stap ook over op lokale, groene energie

Of je nou energie nodig hebt, of zelf al energie opwekt. Iedereen is welkom bij WeSpark. Lokaal, eerlijk en samen. Zo maken we samen de Zaanstreek steeds een stukje mooier.

Door lid te worden word je mede-eigenaar en beslis je mee hoe we gezamenlijk de Zaanstreek gaan verduurzamen. Winsten gaan niet naar dik betaalde managers, maar naar duurzame projecten in de Zaanstreek. We gaan zelf opwekken en onze eigen energie afnemen. Dan wordt de stroom nog goedkoper.

Bij groei lagere tarieven voor iedereen.

Eenvoudig overstappen

Het is niet ingewikkeld om over te stappen op WeSpark en het biedt tegelijk veel voordelen. Veel energieleveranciers geven een deel van hun omzet weg in de vorm van een welkomstkorting aan nieuwe klanten. Bij WeSpark | om staat duurzaamheid voorop en vinden we dat alle klanten moeten kunnen profiteren, niet alleen de nieuwe. Daarom investeren wij onze opbrengst enerzijds in het ontwikkelen van nieuwe lokale projecten en anderzijds in het verlagen van onze tarieven voor alle klanten. Bij groei dus lagere tarieven voor iedereen.

Om de overstap zo gemakkelijk mogelijk te maken, regelen wij de gehele overstap. Wanneer je je bij ons hebt aangemeld, heb je altijd twee weken bedenktijd. Daarna brengen wij jouw huidige leverancier op de hoogte dat je naar ons gaat overstappen.

Heb je nog een energiecontract bij een andere energieleverancier en moet je een opzegvergoeding betalen? Vanaf 6 maanden voor afloop van je huidige energiecontract kun je je aanmelden via samenom.nl/aanmelden. Zodra je contract afloopt zetten wij deze automatisch voor je om naar WeSpark | om. Je hebt hier geen omkijken naar en hoeft dus niet in de gaten te houden wanneer je huidige contract afloopt. Uiteraard brengen we je op hoogte wanneer het nieuwe contract bij WeSpark | om ingaat.

100% groen, lokaal & goedkoop

De belangrijkste voordelen van WeSpark

 

  • De groenste leverancier van Nederland (consumentenbond 2019).
  • Lokaal opgewekt en afgenomen.
  • Scherp geprijsd.
  • Winst wordt geïnvesteerd in lokale duurzame projecten.
  • Hoe groter de coöperatie, hoe lager de stroomprijs.
Zo worden zonnepanelen wel erg interessant!

Opwekken energie

Je kunt ook bij WeSpark terecht als je zelf energie opwekt. En voor elke kilowatt die je meer opwekt dan je afneemt geven wij een eerlijke prijs die het rendabel maakt om zelf te investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen.

Meer informatie of wil je weten wat je bij ons krijgt voor het opwekken van energie? Neem dan contact met ons op.