WeSpark | om

'Hierom' doen we het

Met de ‘hierom’-campagne laten we zien dat er een belangrijke noodzaak is om te verduurzamen, dat het eenvoudig kan en dat je klant kunt worden bij je eigen lokale energiecoöperatie.

Over WeSpark - met teamsectie
Waar duurzaamheid echt om gaat

Wij bepalen de toekomst

Een groot deel van de Nederlanders is actief bezig om te verduurzamen of wil hier iets mee gaan doen. De drijfveren? Kostenbesparing, groene uitstraling, regelgeving, een beter klimaat in je woning of het tegengaan van klimaatverandering. Voor ons staat echter één reden voorop: Wij willen Nederland namelijk met elkaar betaalbaar verduurzamen, omdat we een toekomstbestendige aarde willen voor onze kinderen, kleinkinderen en de generaties die daarop volgen.

We beginnen nu langzaamaan zelf al de gevolgen te merken van klimaatverandering: veel warmterecords, hevigere buien, een veranderend bloei- en broedseizoen en het is nog maar de vraag of er ooit nog een Elfstedentocht zal plaatsvinden. Voor een groot deel het gevolg van het vele gebruik van fossiele brandstoffen sinds de industriële revolutie. Omdat we dit nu al merken, wordt voor veel mensen de urgentie duidelijker. Want wanneer we nu niet verduurzamen dan krijgen toekomstige generaties te maken met allerlei nieuwe uitdagingen, zoals het uitsterven van gewassen en diersoorten, nog extremer weer, overstromingen, voedselschaarste en het onbewoonbaar raken van bepaalde delen van de aarde.

Daarom willen wij één van de belangrijkste oorzaken van het klimaatprobleem, fossiele brandstoffen, vervangen door 100% groene energie. Het kan, het moet én het kan goedkoop, want wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Hoe wij nu omgaan met energie en verduurzaming, bepaalt hoe de wereld er voor toekomstige generaties uit zal zien.

Over WeSpark - met teamsectie

Hoe pakken wij dit aan?

Om echt grote stappen te kunnen zetten, moet iedereen kunnen meedoen, meeprofiteren en actief mee kunnen denken over de manier waarop we verduurzamen.

Wij zijn dan ook geen traditionele leverancier met aandeelhouders of commerciële belangen, maar we vormen een collectief tezamen met tientallen energiecoöperaties. Samen wekken we op lokaal niveau 100% duurzame energie op voor onze klanten. Dit model onderscheidt ons van de rest, doordat we als enige landelijke leverancier geen winstoogmerk hebben. Lees meer…

Over WeSpark - met teamsectie

Doe ook mee!

Met elkaar hebben we dus een grote impact op de snelheid waarmee we Nederland kunnen verduurzamen. Worden wij net zo groot als de bekende grote leveranciers, dan worden wij zelfs de goedkoopste energieleverancier in de markt! En dat ook nog eens structureel, waardoor niemand meer hoeft over te stappen voor een betere prijs.

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer duurzame projecten we kunnen ontwikkelen en hoe goedkoper we worden. En jij kunt ook deel uitmaken van deze beweging. Door simpelweg klant te worden. Zo kunnen wij later tegen onze achterkleinkinderen zeggen dat we samen aan de wieg hebben gestaan van een nieuwe energierevolutie in Nederland!