• Robert Hemmen

  Robert Hemmen

  Directeur

  robert.hemmen@wespark.nl

  ‘Ik ben betrokken bij WeSpark sinds november 2019. Eerst als voorzitter en later als directeur. Ik word als persoon blij van dingen ‘in de wereld te zetten’. Ik ben behoorlijk actiegericht en idealistisch en doe alleen dingen die echt serieus bijdragen aan een betere wereld. Ik geloof heilig in het coöperatieve model van zaken doen waarin iedereen gelijke rechten heeft en er meer aandacht is voor de maatschappelijke belangen. Ook zet ik mijzelf al bijna 10 jaar in voor de energietransitie, eerst in Almere en nu in Zaanstad.’

 • Robert van der Sijde

  Robert van der Sijde

  Voorzitter

  robert.vandersijde@wespark.nl

  ‘Met een gevarieerde management achtergrond en vele jaren als zelfstandig consultant is het leuk en uitdagend om deel uit te maken van deze enthousiaste club en een steentje bij te dragen aan de energie- en klimaattransitie in Zaanstad.’

 • Faye Best

  Faye Best

  Secretaris

  faye.best@wespark.nl

  ‘Als jonge moeder vind ik het belangrijk mijn bijdrage te leveren aan een duurzame stad waar mijn kinderen in op zullen groeien. Zaanstad is een fijne plek om te wonen. Laten we er samen voor zorgen dat toekomstige generaties er ook zo over denken.’

 • Piet Molenaar

  Piet Molenaar

  Penningmeester

  piet.molenaar@wespark.nl

  Mijn interesse in energie beheersing bracht mij op het pad van WeSpark. In het voorjaar heb ik mij opgegeven om mee te doen met de proef rond de Earn E. Zelf heb ik al zonnepanelen sinds 2011. In 2023 zal de financiële afwikkeling rond de terug levering van zelf opgewekte energie wijzigen. Wat krijg je dan terug? Hoe gaat dat dan in zijn werk? Gaan we anders om met het verbruik van energie? Allemaal vragen die mij nieuwsgierig maken. En van meedoen met de Earn E ben ik zo plotseling toegetreden tot het bestuur.