• Robert Hemmen

  Robert Hemmen

  Directeur

  robert.hemmen@wespark.nl

  ‘Ik ben betrokken bij WeSpark sinds november 2019. Eerst als voorzitter en later als directeur. Ik word als persoon blij van dingen ‘in de wereld te zetten’. Ik ben behoorlijk actiegericht en idealistisch en doe alleen dingen die echt serieus bijdragen aan een betere wereld. Ik geloof heilig in het coöperatieve model van zaken doen waarin iedereen gelijke rechten heeft en er meer aandacht is voor de maatschappelijke belangen. Ook zet ik mijzelf al bijna 10 jaar in voor de energietransitie, eerst in Almere en nu in Zaanstad.’

 • Robert van der Sijde

  Robert van der Sijde

  Voorzitter

  robert.vandersijde@wespark.nl

  ‘Met een gevarieerde management achtergrond en vele jaren als zelfstandig consultant is het leuk en uitdagend om deel uit te maken van deze enthousiaste club en een steentje bij te dragen aan de energie- en klimaattransitie in Zaanstad.’