• Robert Hemmen

  Robert Hemmen

  Directeur

  robert.hemmen@wespark.nl

  ‘Ik ben betrokken bij WeSpark sinds november 2019. Eerst als voorzitter en later als directeur. Ik word als persoon blij van dingen ‘in de wereld te zetten’. Ik ben behoorlijk actiegericht en idealistisch en doe alleen dingen die echt serieus bijdragen aan een betere wereld. Ik geloof heilig in het coöperatieve model van zaken doen waarin iedereen gelijke rechten heeft en er meer aandacht is voor de maatschappelijke belangen. Ook zet ik mijzelf al bijna 10 jaar in voor de energietransitie, eerst in Almere en nu in Zaanstad.’

 • Robert van der Sijde

  Robert van der Sijde

  Voorzitter

  robert.vandersijde@wespark.nl

  ‘Met een gevarieerde management achtergrond en vele jaren als zelfstandig consultant is het leuk en uitdagend om deel uit te maken van deze enthousiaste club en een steentje bij te dragen aan de energie- en klimaattransitie in Zaanstad.’

 • Flip Hoedemaeker

  Flip Hoedemaeker

  Penningmeester

  flip.hoedemaeker@wespark.nl

  ‘Ik sta voor een Zaanstad met duurzame groei en ontwikkeling, maar zonder ons groen aan te tasten. Ik heb veel van de wereld gezien, maar overal waar ik kom hebben mensen dezelfde uitdaging: hun dorp/stad/land beter doorgeven aan de nieuwe generatie. Klimaatverandering is reëel en heeft zelfs invloed op mijn huis. Ik wil samen werken aan een klimaatneutraal Zaanstad.’

 • Faye Best

  Faye Best

  Secretaris

  faye.best@wespark.nl

  ‘Als jonge moeder vind ik het belangrijk mijn bijdrage te leveren aan een duurzame stad waar mijn kinderen in op zullen groeien. Zaanstad is een fijne plek om te wonen. Laten we er samen voor zorgen dat toekomstige generaties er ook zo over denken.’

 • Milda Mooi

  Milda Mooi

  Backoffice medewerker

  milda.mooi@wespark.nl

  ‘Ruim 5 jaar geleden hebben wij ons huis uit 1929 energieneutraal gemaakt. Dat was een leuke en leerzame ervaring en ben ik enthousiast geworden over de mogelijkheden die er zijn om CO2 uitstoot te verminderen. Het is belangrijk dat we zuinig zijn op de aarde en deze goed achterlaten voor de volgende generaties.’