WeSpark: empowering your business!
WeSpark: Samen op weg met de juiste energie
Wespark | Zakelijk

Zaans, groen en goedkoop

Zaankanters zijn een ondernemend volk. Wij zoeken geen passieve afnemers, maar actieve mensen en bedrijven die onderdeel van de oplossing willen zijn. En we bieden ze de handvatten om op een positieve manier het verschil te maken. Of je nou energie wilt afnemen, of zelf al energie opwekt. Iedereen is welkom bij WeSpark.

Wij kapitaliseren daarbij maximaal op de collectieve denk- en daadkracht in de Zaanstreek. En zijn zo met elkaar in staat om samen de gewenste transitie te realiseren. De winst investeren we in duurzame projecten in de Zaanstreek. Lokaal, eerlijk en samen. En daarbij vergeten we niet wat belangrijk is om gezond te kunnen ondernemen: lagere energielasten! De elektriciteitstarieven zijn namelijk zeker voor de grotere bedrijven aanzienlijk lager dan bij de contracten bij de reguliere energiebedrijven.

WeSpark: empowering your business!
Voor het geld hoef je het dus zeker niet te laten

Zo (be)sparen we samen de meeste energie

Door lokaal en actief samen te werken is WeSpark groen en goedkoop!

WeSpark: empowering your business!
Uitdagende tijden vragen om slimmere oplossingen
Kleinzakelijk en MKB

Duurzaam ondernemen; juist nu belangrijk!

Het zijn uitdagende tijden voor ondernemers. En gelet op de omstandigheden is investeren in duurzaamheid niet het eerste waar iedere MKB’er meteen aan denkt. WeSpark biedt echter de mogelijkheid om financieel voordeel te koppelen aan lokale en groene energie.

Leuker kunnen we het misschien niet maken, maar we doen het wel graag net even slimmer!

grootverbruik
Met elkaar maken we echt het verschil
Grootzakelijk

Verantwoord investeren in duurzame opwekking

Voor grootzakelijke verbruikers (vanaf 50.000 kWh per jaar) is een overstap extra interessant. Door je aan te sluiten bij de WeSpark business community hoeven we geen energiebelasting af te dragen. En dat is zeer lucratief voor zowel afnemers als opwekkers van energie. Bovendien investeren we met een deel van die opbrengst in lokale energieopwekking.

Wil jij weten wat WeSpark jouw bedrijf oplevert? Wij rekenen dat graag voor je uit.