WeSpark voor uw bedrijf!

Zaankanters zijn een ondernemend volk. WeSpark is er dan ook voor uw mkb-bedrijf, organisatie of vereniging. Of u nou energie nodig heeft, of zelf al energie opwekt. Iedereen is welkom bij WeSpark. De winst investeren we in duurzame projecten in de Zaanstreek. Lokaal, eerlijk en samen. Zo maken we samen de Zaanstreek steeds een stukje beter.

Deel uw opgewekte energie

U wekt genoeg energie op voor uw bedrijf, organisatie of vereniging en u heeft (soms) ook energie over. Dat is mooi! We zijn altijd opzoek naar lokale en duurzame energiebronnen. Meld u nu aan bij WeSpark, dan zorgen wij ervoor dat uw energie gedeeld wordt met andere bedrijven (en later dit jaar ook huishoudens) uit de omgeving. Wij garanderen een concurrerende prijs en u beslist tevens mee over investeringen in duurzame projecten van WeSpark in de Zaanstreek.

Deel en ontvang energie

U wekt al energie op, maar het is niet altijd voldoende? Bij WeSpark proberen we er altijd voor te zorgen dat u lokale en duurzame energie ontvangt, ook op de momenten dat u zelf niet genoeg opwekt.

Daarnaast helpen we u graag om (nog) slimmer energie op te wekken, zodat u de investering nog sneller terugverdient. Als lid van WeSpark beslist u mee over toekomstige investeringen in duurzame projecten in de Zaanstreek. 

Ontvang energie

U kunt ook bij WeSpark terecht als u zelf geen energie opwekt. Wij koppelen u dan aan onze duurzame (Zaanse) bronnen en zorgen er zo voor dat u (zolang het aanbod het toelaat) verzekerd bent van Zaanse energie uit de buurt.

Heeft uw bedrijf of organisatie ruimte voor zonnepanelen of zelfs een windmolen, maar is er geen geld om te investeren? Wij verkennen met u graag de mogelijkheden. Tevens kunnen wij u helpen met investeringen. Ook hier geldt: als lid van WeSpark beslist u mee over toekomstige investering van WeSpark in duurzame projecten in de Zaanstreek. 

Tip voor meer grip

De subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is een regeling voor bedrijven met een groot zakelijke aansluiting die de kosten van het opwekken van duurzame stroom 15 jaar lang deels vergoedt. De hoogte van de subsidie is gekoppeld aan de variabele stroomprijs. Wordt de opwek gekoppeld aan het variabele inkooptarief van WeSpark Zakelijk dan heeft u jaarlijks grip op de totale stroomkosten.

Neem contact op voor meer informatie. Bel +31 (0)75 207 3093 of stuur een mail naar zakelijk@wespark.nl.

WeSpark voor particulieren 

Later dit jaar zal WeSpark ook starten met het leveren aan particuliere klanten in de Zaanstreek. Laat vrijblijvend uw gegevens achter, dan sturen wij u een bericht zodra wij ook mogen leveren op uw privé-adres. Ook als particulier beslist u mee over investeringen die we doen in duurzame projecten in de Zaanstreek. Lokaal, eerlijk en met elkaar.